Masline aperitiv

Se spala maslinele in apa calda, apoi se trec prin apa rece si la urma se stropesc cu ulei. Se amesteca si se aranjeaza pe platou. Se decoreaza pe mar

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • masline
  • ulei
  • felii de lamiie

Mod de preparare

Se spala maslinele in apa calda, apoi se trec prin apa rece si la urma se stropesc cu ulei. Se amesteca si se aranjeaza pe platou. Se decoreaza pe margine cu felii de lamiie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide