Jumari cu branza

Pentru jumarile cu branza se bat ouale cu smantana si sare. Se toarna in tigaia in care s-a infierbantat untul. Se amesteca si cand incep sa se prinda, se pune branza rasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri smintina
  • 2 linguri brinza rasa
  • 3 felii de piine taiate cuburi
  • sare.

Mod de preparare

Pentru jumarile cu branza se bat ouale cu smantana si sare. Se toarna in tigaia in care s-a infierbantat untul. Se amesteca si cand incep sa se prinda, se pune branza rasa.


Jumarile de branza se servesc cu garnitura de cuibusoare de paine prajite in unt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce