Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge.
Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge si se adauga apa proaspata peste si se lasa iar pe foc...se repeta operatiunea de 3 ori. Se scurge de apa si se paseaza bine. Intre timp curatam usturoiul si-l trecem prin presa. Asezam fasolea intr-un bol apoi o frecam cu ulei de masline. Folosim cca 200 ml ulei ( ca sa iasa cremoasa si gustoasa) apoi la final adaugam si usturoiul pisat. Putem adauga piper, sare, boia.
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala