Pentru a realiza aceasta reteta de drob de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: organe de miel, ceapa, oua, verdeata, prapur de miel.
Drobul de miel este una dintre cele mai savurate preparate de Paste. Drobul de miel este foarte usor de pregatit si iese foarte gustos.
Se spala bine organele mielului, se pun la fiert, dupa care se dau prin masina de tocat carne. Ceapa se caleste si se adauga peste organele de miel tocate. se adauga oua si verdeata. Intr-o tava unsa se aseaza prapurul intins, se aseaza compozitia facuta mai devreme si se impacheteaza. Se tine la cuptor cam 15-20 de minute.
Poate fi servit imediat.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala