Ciuperci umplute cu ceapa si usturoi

Ciupercile umplute cu ceapa si usturoi sunt mancaruri de post ce pot fi servite ca si aperitive. Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele. Coditele se toaca marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci marisoare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile umplute cu ceapa si usturoi sunt mancaruri de post ce pot fi servite ca si aperitive. Se spala ciupercile si se indeparteaza coditele. Coditele se toaca marunt.
Se toaca ceapa si se caleste usor,apoi se adauga si coditele pentru a se cali usor.Cu acesta se umplu palariutele.Se pun la tava si se dau la cuptor.
Pofta buna!


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura turnata cu branza si visine

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Rocsi. A iesit un deliciu pufos, dulce-acrisor.

Desert prajitura turnata cu branza si visine
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala