Chec aperitiv cu sunca si cascaval

Checul aperitiv cu sunca si cascaval este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Se bat galbenusurile cu sare, se adauga smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g smantana
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • masline si gogosari dupa dorinta
  • facultativ castravete murat

Mod de preparare

Checul aperitiv cu sunca si cascaval este o mancare cu carne simpla si delicioasa ce se serveste ca si aperitiv. Se bat galbenusurile cu sare, se adauga smantana, praful de copt, faina, restul de ingrediente si la urma albusurile batute spuma. Apoi compozitia se pune la copt in tava de chec tapetata cu hartie sau faina alba.


Checul aperitiv cu sunca si cascaval se serveste rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala