O reteta simpla si buna de post si nu numai.
Se iau 10 felii de paine sau bagheta, se pun intr-o tava pe hartie de copt,se presara cu busuioc uscat si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.Intre timp se curata usturoiul, se spala rosiile. Se taie rosiile in cubulete marunte, se pun intr-un castron,peste ele se pune usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici sau pisat. Se pun 2-3 catei de usturoi unul se pastreaza pentru a da pe painea prajita. Se amesteca rosiile cu usturoiul, se pune sare dupa gust, busuioc uscat si uleiul de masline si se amesteca bine. Cand painea este prajita, se scoate din cuptor, se da cu usturoi si se pune peste rosiile. Se servesc calde sau reci ca aperitiv.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post