Tartele cu rosii si mozzarella sunt niste aperitive deosebite, ca o zi calda de vara. Sunt delicioase, perfecte pentru petreceri sau mese festive.
Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente. Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga compozitia cu branza de vaci, se amesteca si apoi se framanta cu mainile. Se spala rosiile si se taie felii.
Se taie branza in felii. Eu am taiat-o cu o forma-floare. Se imparte aluatul in 12 parti egale.
Se aseaza una peste alta cate doua forme din hartie si se umplu cu cate o parte din aluat, indesandu-le usor. Deasupra se aseaza feliile de rosie si feliile de mozzarella. Se stropesc tartele cu putin ulei de masline.
Se introduc la cuptor si se coc circa 10 minute apoi se scot si se adauga restul de mozzarella si frunzulitele de busuioc si se mai coc 10 minute, eu insa din lipsa de timp le-am bagat cum erau la cuptor (20 de minute).
Reteta Tarte cu rosii si mozzarella a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post