Rosii umplute cu ton

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • piper
  • otet
  • ton in ulei
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura de unt proaspat
  • o lingurita de zeama de lamaie

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe o farfurie cu gura in jos, tinandu-le asa o ora, se sa scurga. Cu furculita se sfarma intr-o strachina putin ton in ulei, adaugand la 100 gr. de ton 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie, sare, piper. Se freaca totul bine impreuna, si cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama lasata.
Se aseaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala