Rosii umplute cu svaiter

Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute. Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mijlocii
  • 200 g svaiter
  • 2 linguri de unt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam foarte bine rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga cateva minute.

Se da svaiterul pe razatoare, se amesteca cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.

Cu acest amestec umplem rosiile.
Alte retete

Ciuperci cu mamaliguta

Mazare cu piept de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Anghilă cu roșii

Avam poftă de un pește mai deosebit. Și am probat acest țipar de mare ;) Vreau să spun că e gustos, are textura...

Anghilă cu roșii
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide