Rosii umplute cu peste

Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile tran

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 rosii
  • 160 g peste din conserve
  • 2 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
  • 2 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 fileuri fileuri ansoa

Mod de preparare

Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile transformate in pasta. Rosiile umplute se tin la rece si se servesc cu maioneza si cu patrunjel verde presarat pe deasupra.

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Varza cu ardei copti si mamaliguta

Gutui cu carne de pui

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...

Parteneri
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese