Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pa
Se desface pestele de oase si se pune in jumatate de pahar ulei fierbinte de masline, apoi se sfarama bine cu lingura, apasand tare pana se face o pasta. Se adauga o lingurita cu usturoi pisat, piper, restul de ulei si un pahar cu lapte. Se freaca bine, pe foc mic, se lasa sa fiarba pana scade si ramane o pasta cu care se umplu rosiile.
Se orneaza cu verdeata
Alte retete:
Chiftele
Gogosi pufoase
Ciuperci umplute
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala