Rosii umplute cu oua fierte

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul, mustarul si verdeata tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 3 oua tari
  • 2 lingurite mustar
  • 3 lingurite ulei
  • sare
  • piper
  • 3 lingurite marar
  • patrunjel verde
  • salata verde

Mod de preparare

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul, mustarul si verdeata tocata marunt. Se umplu rosiile cu aceasta pasta si se asaza apoi pe frunze de salata verde.
Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Placinta de dovleac

Saratele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici

Acest tort de biscuiți cu cremă caramel și jeleu de piersici, a fost preparat pentru o ocazie mai specială...

Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce