Rosii umplute cu oua

Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. - Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii
  • 5 oua fierte tari
  • 1 felie de paine
  • sare
  • verdeata tocata
  • piper macinat
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura de pesmet
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. -

Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte dulce, verdeata tocata, o ceapa taiata marunt, frecata cu sare si clatita eu apa rece, sare si piper macinat, dupa gust.

Se umplu rosiile si se pun intr-o forma unsa cu unt. Se acopera cu pesmet si se tin in cuptorul cald, la foc potrivit, o jumatate de ora.

Se lasa sa se raceasca putin si se servesc cu garnitura de orez fiert.
Alte retete

Salata de cruditati

Salata de telina

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

               ,,Reteta Romaneasca "...

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide