Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul
Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de smintina.
Se golesc rosiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sarat si piperat dupa gust, se pun intr-o forma unsa si se acopera cu restul de unt si. de smintina.
Se introduc in cuptorul cald pentru o jumatate de ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor.
Se servesc cu salata de sezon.
Alte retete de sezon
Salata de boeuf
Salata de pui
Pentru "Pachetelul vesel" m-am inspirat in mare parte de pe internet si am vazut si aceasta varianta de sandvis.
Ou cu muschi tiganesc in chifla