Rosii umplute cu mazare si sunca

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 mi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 125 g sunca
  • 1 cartof fiert
  • 1/2 kg mazare
  • 3 oua
  • 1 lingura de smantana
  • 2-3 masline
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • pipe
  • Pentru maioneza: 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de otet de 3°
  • 15 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare.

Se adauga doua linguri de maioneza. Se umplu rosiile cu

aceasta compozitie.

Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua, pe lungime.

Galbenusul se piseaza cu o furculita tii se incorporeaza in maioneza ramasa, adaugandu-se si o lingura de smantana.

Se umplu jumatatile de ou si se decoreaza cu cate o felioara de maslina.

Se aseaza rosiile ouale umplute pe un platou, tapetat cu cateva frunze de salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors