Rosii umplute cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg. Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, s

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 rosii mijlocii
  • 100 g macaroane fierte si scurse
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura de unt incalzit
  • 2 linguri smintina
  • 100 g cascaval
  • sare

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, se clatesc cu apa rece si se scurg.

Le punem intr-un vas adinc si se amesteca cu untul incalzit pe foc, smintina, cascavalul dat pe razatoare si oul taiat felii subtiri. Amestecul se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se umple rosiile.

Inainte de a se trece la umplerea lor, rosiile se spala, se scobesc de seminte si se scurg bine.

Astfel pregatite, rosiile, asezate pe un platou, se tin la rece.
Se servesc in aceeasi zi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors