Rosii umplute cu ficat

Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se ame

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 buc. rosii
  • 100 gr. ficat
  • o felie piine muiata in lapte
  • o ceapa
  • 2 oua
  • o lingura ulei
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri smintina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se amesteca apoi intr-un castron cu ceapa inabusita in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si piperul. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un vas potrivit de mare, uns cu ulei. Se pun la cuptor sa se gratineze 8-10 minute.
Se servesc reci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors