Rosii umplute cu dovlecel si vinete

Rosii umplute cu dovlecel si vinete este un aperitiv delicios si sanatos ce poate fi pregatit cu succes pentru pranz sau pentru oaspeti.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 rosii
  • - 2 vinete
  • - 1 dovlecel
  • - o ceapa
  • - sare
  • - ulei

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se toaca. Se fierbe dovlecelul, se scurge de zeama si se toaca. Amestecam vinetele cu dovlecelul apoi adaugam ulei treptat si frecam cca 15 minute. La final adaugam ceapa tocata marunt si sare dupa gust.

Decupam rosiile si apoi adaugam salata.


Rosiile umplute cu dovlecel si vinete se servesc reci.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors