Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga. Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate fel
Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.
Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de la doua rosii.
Se sareaza amestecul si se condimenteaza cu usturoi tocat marunt sau cu piper macinat.
Se stoarce zeama de la jumatate de lamiie peste amestec, se pune ulei si se omogenizeaza, amestecind usor.
Umplem rosiile, le punem pe un platou, se tin la rece citeva ore si se servesc intregi.
Alte retete recomandate
Salate
Salata orientala
Salata de pui
De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...
Desert clatite pufoase cu afine si lamaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala