rosii umplute cu crema de branza

se amesteca toate ingredientele pentru umplutura la robot pina avem o pasta fina. rosiile golite de miez se tin vreo 30-40 min cu gura in jos sa lase

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -800g-1kg rosii
  • potrivit de mari -125g feta -200g crema de branza -sare
  • piper -patrunjel verde tocat -1 catel usturoi

Mod de preparare

se amesteca toate ingredientele pentru umplutura la robot pina avem o pasta fina. rosiile golite de miez se tin vreo 30-40 min cu gura in jos sa lase toata zeama.apoi le-am umplut cu crema.se decoreaza cu o frunzulita de patrunjel fiecare.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala