Rosii umplute cu ciperci

Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa pesmet fin
  • 1/2 lingurita bulion
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lingurita patrunjel tocat
  • 1 virf de cutit zahar
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • 6 rosii frumoase

Mod de preparare

Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte marunt intr0o lingura ulei, pina incep sa se inmoaie. Se adauga sarea, piperul, pesmetul, zaharul si bulionul si se mai lasa 5-10 minute pe foc, amestecind cu lingura. Se umplu rosiile, se pun intr-o tava smaltuita, se toarna deasupra 1 lingura ulei si una de bulion si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.
Se servesc reci

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors