Rosii umplute cu branza

Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 19 rosii
  • 500 gr branza telemea sau
  • 300 gr cascaval
  • 50 gr unt
  • marar verde tocat
  • patrunjel verde
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Rosiile proaspete, tari, spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga. Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata, apoi se umplu rosiile. Daca se foloseste cascaval, atunci acesta se rade pe razatoarea mica, se amesteca cu smantana si apoi se umplu rosiile.


Se presara putin patrunjel verde tocat marunt.

Alte aperitive:

Rosii umplute cu piept de pui

Arici din pateu de ficat de pui

Zacusca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala