Rosii umplute

Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, lega

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii tari
  • 100 g branza Rokfort ras (sau branza de oaie)
  • jumatate ceapa rosie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spala si sterge rosiile, dupa care taie-le capacul. Goleste-le de miez cu o lingura. Amesteca branza rasa, jumatate de ceapa rosie tocata marunt, legatura de patrunjel tocat marunt, untul la temperatura camerei, smantana, putina sare si piper si freaca spuma cu furculita. Umple rosiile cu crema obtinuta si pune capacele deasupra lor. Pastreaza-le la frigider pentru cateva ore.
Serveste-le reci, alaturi de paine prajita.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors