Rosii portugheze cu orez

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii mici si tari
  • sare
  • piper
  • otet
  • 100 gr. orez
  • maioneza
  • 2 ardei copti

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierbe orezul in multa apa clocotita; se scurge bine si se amesteca cu maioneza pregatita cu mustar, si cu 2 ardei copti, taiati marunt. Se unplu rosiile, se aseaza pe o farfurie.
Cu salata verde sau frunze de patrunjel

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala