Rosii frantuzesti

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii mari
  • 1 cutie ton conservat
  • 1 ou
  • 1 pahar maioneza
  • 1 lingura mustar
  • 4-5 linguri sos vinegreta(ulei
  • otet
  • sare
  • piper)
  • marar

Mod de preparare

Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu sos o ora, la frigider. Intre timp se toaca tonul, oul rascopt si mararul. Se amesteca toate cu maioneza si mustarul si se umplu rosiile cu compozitia obtinuta.
Rosiile se servesc stropite cu sosul in care s-au marinat.

Alte aperitive:

Chiftele

Saratele

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors