Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc.
Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.
Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.
Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde, sau frunze de patrunjel imprejur.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Salata de boeuf
Oua umplute cu ciuperci
Salata mexicana de cartofi dietetica
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...
Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala