Rosii cu orez

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe in apa 100 g

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • 2 ardei
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata verde
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de lamaie sau otet
  • sare
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc.

Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se fierbe in apa 100 g de orez: se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.

Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde, sau frunze de patrunjel imprejur.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Salata de boeuf

Oua umplute cu ciuperci

Salata mexicana de cartofi dietetica

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" La aceste preparate am folosit doua amestecuri...

Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala