Rosii cu branza

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit. Golim cu grjia interiorul. Rasturnam

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mijlocii
  • 300g branza de capra
  • 4 linguri de ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit.

Golim cu grjia interiorul.

Rasturnam rosiile pt a se scurge bine.

Intr-un bol amestecam branza de capra proaspata cu ulei de masline, pana cand obtinem o pasta omogena. Saram si piperam.

Umplem rosiile. Punem capacelul deasupra si le asezam intr-un vas, apoi le punem la cuptor.

Coaceti timp de 40-45 minute.

Servim cald pe pat de salata decorat cu frunze de busuioc.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala