Decojeste rosiile dupa ce in prealabil le-ai oparit putin,pentru a-ti fi mai usor.Taie-le in patru si pune-le intr-o tava unsa cu ulei de masline,Pest
Decojeste rosiile dupa ce in prealabil le-ai oparit putin,pentru a-ti fi mai usor.Taie-le in patru si pune-le intr-o tava unsa cu ulei de masline,Peste ele adauga usturoiul,pisat,celelalte ingrediente si iarasi putin ulei de masline.Tine-le in cuptorul incins cam la 60*C,pina sint bine facute.Pune–le in mixer si amesteca cu putin ulei,condimenteaza cu cimbru ,salvie,busuioc dupa gust..
Pasta rezultata,o poti servi pe felii de piine(taiate in doua)si prajite .Freaca feliile de piine cu putin usturoi asaza pasta si adauga masline fara simburi.Este un aperitiv absolut delicios
Când spui lasagna, spui straturi generoase pline de savoare și culoare, spui gust și aromă, spui poftă bună! ...
Lasagna cu Carne: Reteta savuroasa si usor de pregatit pentru o cina in familieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala