Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosi
Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se
decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul.
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar
Interiorul se presara cu sare.
Dintr-un galbenus, zeama de la o lamaie, sare, piper si ulei se prepara o maioneza bine legata, in care se adauga sunca taiata cubulete, galbenusurile fierte, zdrobite cu furculita, si patrunjelul, tocat fin.
Cu acest amestec se umplu rosiile. Pe fiecare rosie se aseaza apoi o jumatate de ou fiert.
Rosiile se pun pe un platou si se toarna deasupra un sos preparat din pulpa de rosii, pasirata, amestecata cu mustar, sare si ulei.
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post