Tuna Dippers, chiftelute de peste

Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul. Cu mana se formeaza chiftelute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 184 g ton-o cutie ( scursa)
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ou
  • 2 tsp maioneza
  • 1 cup pesmet (70g)
  • 1/2 tsp sare
  • 1/4 tsp piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 tsp= 1 lingurita

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca tuna, morcovul, ceapa, oul, maioneza, pesmetul, sare si piper sau foloseste food processor-ul.

Cu mana se formeaza chiftelute.

Se infierbanta uleiul si se adauga chiftelutele. Se prajesc 3-4 min. Se scot pe un platou acoperit cu hartie pentru a absorbi excesul de grasime.
Se servesc fiebinti sau la temperatura camerei cu sosul preferat.

Pofta buna!

Reteta Tuna Dippers, chiftelute de peste a fost propusa de rvalentina pe forum culinar.ro

Alte retete cu ton gasiti aici:

Avocado umplut cu ton,

Rosii umplute cu ton,

Ton thailandez

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors