Ton cu ciuperci si masline (Fransk tonfiskterrin)

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. 2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se t

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 dl smintina
  • 3 felii piine alba fara coaja
  • 1 cutie ton in apa (185 g)
  • 200 g ciuperci
  • 10 masline negre fara simburi
  • marar
  • piper

Mod de preparare

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.


2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari.


3. Se taie ciupercile in 4.


4. Se aduga la compozitia cu oua: pestele, ciupercile, maslinele, mararul si piperul.


5. Se coace in mijlocul cuptorului la 175 grade C, circa 30 min.


6. Se lasa sa se raceasca in forma.
Se serveste rece, cu salata

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors