Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condiment
Se spala frunzele de salvie si se lasa sa se scurga pe o sita. Branza se da pe razatoare si se amesteca bine cu smantana. Crema de branza se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper si se adauga putina zeama de lamaie. Se intinde apoi crema pe deasupra fiecarei clatite si se aseaza cate o felie de somon afumat si cate o frunza de salvie. Se presare apoi semintele de pin. Clatitele umplute cu somon se ruleaza si se pun la copt intr-o tava unsa cu unt. Pe deasupra lor se presara putin branza sau cascaval ras. Se cos aproximativ o ora, pana cand marginile clatitelor devin aramii.
Se servesc calde, cu zeama de lamaie.
Alte aperitive:
Salata de icre negre
Clatite cu ciuperci
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post