Somon afumat umplut cu crema fina

1. Se taie somonul in fasii de 5 cm. Se spala mararul, se scurge de apa, se iau frunzulitele si se toaca. Crema de unt cu iaurt se amesteca cu afinele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. somon afumat
  • 75 gr. afine
  • 75 gr. crema de unt cu iaurt
  • 1/2 manunchi de marar
  • sare
  • piper
  • cateva crengute de marar (4)

Mod de preparare

1. Se taie somonul in fasii de 5 cm. Se spala mararul, se scurge de apa, se iau frunzulitele si se toaca. Crema de unt cu iaurt se amesteca cu afinele, sarea, piperul si mararul tocat fin.

2. Pe fiecare fasie de somon afumat punem cate o lingura de crema, prindem apoi capetele fasiei de somon cu cate o crenguta de marar.
Servim pe foi de salata verde, spalate si stearse cu un servet de bucatarie. Ornam cu fire de marar.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors