Somon afumat cu ricotta

Somonul afumat cu ricotta este un aperitiv deosebit, atat prin gust cat si prin aspect. Se prepara incredibil de usor, este delicios, o reteta de aperitiv perfecta pentru orice motiv de sarbatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • • 250g ricotta Galbani
  • • 4 felii de somon afumat
  • • 1 legatura de marar proaspat
  • • creson de apa
  • • cateva ciuperci feliate
  • • ulei de masline extra virgin
  • • boabe de piper roz
  • • sare

Mod de preparare

Se toaca mararul, se pune peste Ricotta, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu ulei pana se obtine o crema fina. Aceasta crema se intinde peste feliile de somon si se ruleaza.

Rulourile astfel obtinute se aseaza pe un platou.

Cresonul se spala si se scurge, apoi se amesteca cu ciupercile feliate. Aceasta garnitura se pune pe platou si se stropeste cu ulei.

TIP: leaga cele 4 rulouri cu frunze verzi de arpagic.


Rulourile cu ricotta si somon afumat se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors