Sandwich cu ton

Sandwich-urile cu ton sunt niste gustari minunate si sanatoase. Sandwichul cu ton poate fi servit ca si aperitiv sau gustare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva ton maruntit
  • 100 g boabe de porumb din conserva
  • 100 g mozzarela
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ou fiert tare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • cateva masline fara samburi
  • cateva fire patrunjel verde
  • 6 felii de paine neagra (dintr-o bagheta)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca tonul maruntit scurs de ulei cu boabele de porumb, ceapa rosie tocata marunt, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si un praf de sare.
Taiem in feliute subtiri mozzarella, oul, rosia si maslinele.
Asezam feliile de paine pe un platou, peste ele punem un strat din compozitia cu ton, o felie de ou, cateva feliute de masline, cate o felie de rosie si cate o felie de mozzarela.
Transferam sandwich-urile intr-o tava pentru cuptor pe fundul careia am pus hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute, cat sa se topeasca usor mozzarela (sau 3 minute la cuptorul cu microunde cu functia Grill/Crisp).
Se servesc caldute, dar sunt la fel de bune si reci.


Chiar dacă nu eşti lângă Philips Multicooker când timpul de încălzire se încheie, funcţia "KEEP WARM" păstrează mâncarea caldă în continuare.
Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.


Sandwichul cu ton se serveste cald.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce