Rulourile de somon fume cu creveti si maioneza sunt un aperitiv delicios. Gasiti pe culinar.ro aceste aperitive cu peste, printre multe alte retete cu peste.
Se pune la fiert 1 litru de apa cu sare. Cand apa clocoteste, se adauga crevetii decorticati si se fierb 3-4 minute la foc mare. Se scot apoi pe o farfurie si se lasa la scurs. Se topeste untul intr-o tigaie si se prajesc crevetii fierti, la foc mare 1-2 minute, iar la final se adauga sosul Worchester. Se toaca marunt mararul si se tavalesc crevetii prin el. Se pun apoi pe feliute de somon si se ruleaza. Se presara rulourile cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie si maioneza.
Se servesc ca aperitive.
Alte retete de aperitive:
Ciuperci la cuptor
Ciuperi umplute
Chiftele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post