Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza
Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de boia. Adauga verdeata tocata fin, repartizeaz-o peste celelalte fileuri. Ruleaza usor si prinde cu scobitori. Trece rulourile prin faina, ou si pesmet doua ori. Rumeneste-le in baie de ulei.
Se servesc alaturi de cartofi prajiti, natur sau orez.
Alte retete:
Chiftele
Arici din pateu de ficat de pui
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post