Rulouri cu hering si legume este un aperitiv festiv delicios si aspectuos, un aperitiv potrivit si pentru zilele cu dezlegare la peste.
Fileurile de hering se marinează într-un amestec de zeama de lămâie si ulei măsline. Ciupercile se sotează in putin ulei de măsline alături de morcovul tăiat felii subțiri. Pe fiecare fileu se pun ciuperci, boabe de porumb si morcov, se rulează si se prind rulourile cu scobitori.Se dau la cuptor cu vin apa si ulei 20 minute. Se servesc alături de legumele sotate.
Imi plac urmatoarele functii: functia 3D care perimite incalzirea uniforma a mancarii si cronometrului de presetare care imi ofera libertate de miscare
Rulourile de hering cu legume se servesc alaturi de legume sotate stropite cu ulei de masline si de zeama de lamaie.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post