Rosii umplute cu icre si peste afumat

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios. Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 rosii:
  • un castronel de icre (200-300 g)
  • un sfert dintr-un peste afumat (macrou)
  • cateva fire de patrunjel
  • marar.

Mod de preparare

Rosiile umplute cu icre si peste afumat este un aperitiv simplu si delicios.
Salata de icre se face dupa reteta clasica.
Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata.
Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.


Rosiile umplute cu icre si peste afumat se tin la rece inainte de servire.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors