Dupa Pasti imi raman multe oua,asa ca niste oua umplute cu icre pe un platou de hering marinat este o minunatie!!
1.Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în jumătate.
2.Se scoate galbenusurile de la jumatatile de ou.
3.Se iau pahare in funcție de numărul de culori pe care doriti să le utilizați. Se umple paharele ⅔ apa și se adaugă 3 picături din colorantul alimentar dorit, împreună cu o linguriță de oțet (pentru fiecare cana).
4.Albușurile de ou se introduc in pahare si se lasa sa stea în colorant alimentar până când culoarea dorită este atinsă.
5.Se scot albușurile din vopsea și se pun la scurs pe un servetel.
6.Albusurile colorate se umplu cu salata de icre si se aseaza pe un platou cu bucatele de hering marinat.
Aspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce