Mousse de peste afumat

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator• mararul se toaca marunt si se pune si

Portii
5
Timp pregatire
4 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 15 canape)
  • peste afumat (poate fi hering, somon, halibut, butterfish, etc) 150 g
  • crema de branza 500 g
  • legatura de marar 1/2
  • zeama de portocala - 25 ml
  • piper alb

Mod de preparare

• se taie pestele felii si se introduce intr-un castron incapator
• mararul se toaca marunt si se pune si el in castron
• se adauga crema de branza, zeama de portocala si un varf de cutit de piper alb
• se mixeaza cu blender vertical Breville Hand Blender pana devine o crema fina
• se trece prin sita pentru a deveni si mai fin si se poate servi cu paine prajita, diverse tartine, crackers, etc.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors