Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite. Daca sunt prea sa
Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite.
Daca sunt prea sarate atunci acestea se pun intr-un sifon si se pune in . Se lasa timp de 2 ore, se desfac si se gusta.
Cand gustul este acela prin care ti-l doresti se storc si se pun intr-un vas cu marginile inalte, si cu mixerul la viteza mica, incepi sa le desfaci.
Se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie, apoi se adauga uleiul incet incet in timp ce mixerul continua sa le amestece.
Cu cat adaugi ulei si se amesteca se vede cum se inmultesc si isi schimba culoarea devenind mai deschise.
Se adauga din nou zeama de lamaie, se apesteca putin si se toarna putina apa minerala care le ajuta sa se albeasca.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Salata de avocado cu somon,
Supa- crema picanta de creveti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios