Fileuri de cod

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste
  • 3 linguri faina
  • 100 gr cascaval
  • 2 oua
  • 1
  • 5 pahare lapte
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Codul se feliaza si se pune pentru cateva minute in lapte. Se scot apoi fileurile, se dau prin faina, ou batut si prin cascaval ras dupa care se pun la prajit in ulei fierbinte. Atentie insa, prajirea fileurilor de cod, se face in momentul servirii, pentru ca branza sa nu se intareasca.


Se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Peste gatit in stil marocan

Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors