Crema de somon cu tofu pe crouton

• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • somon afumat - 150 g
  • tofu cu ardei - 100 g
  • lapte de soia cu migdale - 70 ml
  • cascaval tofu - 30 g
  • seminte de muguri de pin - 2 lingurite
  • zeama de lamaie - 1 lingura
  • marar - 1/2 legatura
  • busuioc proaspat - 78 frunze
  • rosii uscate - 56 buc
  • zeama de portocala - 1 lingura
  • piper alb - 1/2 lingurita
  • icre rosii - 34 lingurite

Mod de preparare

• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crouton aromat si icre rosii.
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce