Cu aspect si gust minunat.
Se pune intr-un vas untura, peste untura, adaugam drojdia stinsa cu lapte caldut, adaugam semintele de chimen, galbenusul, branza de burduf, faina si facem un aluat suficient de tare pe care il vom pune la frigider si il vom lasa peste noapte sa se odihneasca. Scoatem apoi, cate o bucatica de aluat, o intindem sub forma de foaie si o taiem sub forma de floare cu o forma speciala. In tava de briose, asezam o floricica pe fundul formei si patru floricele pe margini, facem cate un cocolos din hartie pe care il asezam in mijlocul floricelelor,ungem florile cu ou batut si dam tavile la cuptorul incalzit deja, in jur de 20 de minute.
Pregatim pasta de peste: Intr-un vas, punem conserva de ton, adaugam untul si frecam foarte bine, pana obtinem o pasta, apoi adaugam zeama de lamaie, ceapa si usturoiul verde tocate marunt, omogenizam pasta si umplem cosuletele cu pasta de peste. Le asezam pe un platou, in care am pus foi de salata si le ornam cu masline si ridichi. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post