Daca ai un peste cu oase mari si mai putine, este pacat sa nu incerci acest aperitiv!!!
Se scoate carnea de pe os, cu un cutit ascutit, apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece, apoi se preseaza in maini, pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt, usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele, apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Cu mainile umezite in apa rece, modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei. Sunt delicioase calde, dar si reci. Daca amestecul de carne este prea moale, putem tavali carnea care urmeaza a fi modelata, prin faina. Pofta buna!
Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce