Briose cu cascaval Sofia si ton

Briosele cu cascaval Sofia si ton sunt delicioase pentru cei carora le place pestele si interesante pentru cei care nu sunt prea prieteni cu pestele, intr-atat incat sa le guste macar o data.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval
  • 100 g ton in suc propriu
  • 1 ceapa mica
  • 10 masline de care va plac

Mod de preparare

Se amesteca bine ouale batute cu laptele si uleiul, se adauga cascavalul taiat cubulete, tonul scurs bine de sos, ceapa maruntita si maslinele taiate rondele. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se toarna peste ele compozitia lichida si se amesteca pana la omogenizare. Se umplu formele , unse inainte cu ulei si asezate pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana la un deget sub margine. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 35-45 minute, pana incep sa se rumeneasca deasupra.


Briosele cu cascaval Sofia si ton se pot servi atat calde cat si reci.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce