Aperitiv cu somon si dovlecel

Aperitivul cu somon si dovlecel este foarte simplu si usor de pregatit, gustos si de mare efect pentru mesele festive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr somon afumat
  • 120 grame branzica proaspata (frischkase de la Megaimage
  • in cutiute de 60 de grame - asa au tradus ei)
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 zucchini (dovlecel)

Mod de preparare

Tocam ceapa (mai mare), mararul (nu foarte marunt), somonul patratele. Pastram cateva fasiute de somon si cateva ramurele de marar pentru ornat. Am ales sa le tai mai mare ca sa obtin o textura mai pronuntata a aperitivului. Le amestecam bine.

Taiem zucchinele feliute groase de 3 mm (aproximativ) si impartim compozitia de mai sus. Ornam cu somonul si cu mararul.

Concluzii:
Foarte bun, sotul a mancat cu paine prajita - si a mers de minune, spune el. Sincer, nu credeam ca zucchinele crud poate fi atat de bun, dar uite ca se mai inseala omul. Nu am pus lamaie, caci a contrabalansat ceapa (mai iute) suficient gustul de somon. Pofta buna!

Reteta de aperitiv cu somon si dovlecel a fost propusa de Bunny pe forum culinar.




Serviti aperitivul cu somon si dovlecel pe mesele festive.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors