Yorkshire pudding

Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi. Se pregateste t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200gr faina
  • 1/2 l lapte
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi.

Se pregateste tava de yorkshire punandu-se in fiecare orificiu cate o lingurita de ulei obisnuit (se poate pune si grasime).

Se pune tava in cuptorul foarte incins pana incepe sa sfaraie uleiul apoi puneti compozitia de yorkshire pana aproape se umple fiecare orificiu si bagati apoi la cuptor la 200*c timp de 40 min pana se rumeneste frumos.

Nu deschideti cuptorul in timpul acesta!


Serviti ca aperitiv. Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide